Overnatting

Petrines Gjestgiveri har 10 unike rom med forskjellige tema. Til saman har vi 21 senger med flott utsikt i kva sine himmelretningar.
Alle romma har flislagde bad, nokre med badekar. Romma har enkel standard, men har svært gode senger. 2 av romma ligg i 1. etasje og er tilpassa rullestolbrukarar. Dei andre romma ligg i 3. etasje. Romma er inspirert av det lokale miljøet og heiter: Miss Petrine suita, Fjord, Forfattaren, Hegra, Bringebær, Kapteinen, Geita, Tonga, Herdalen […]

Restaurant

Restauranten er i hovedsesongen fra juli til august åpen hver dag. Vi serverer dagens 3-retter med lokale råvarer.
Restauranten er i hovedsesongen fra juli til august åpen kvar dag. Vi serverer dagens 3-retter med lokale råvarer. Menyen varierer frå dag til dag, så ta gjerne kontakt for å høyre kva som er på menyen. Det blir ofte fullt så ver gjerne ute i god tid med å reservere bord.
Eksempel på dagens 3-retter
    • Fjordtapas med lokale spesialiteter
    • Bjørkemarinert lammeskank med potetstappe og rotgrønnsaker 
    • Brunostis fra ho Silje med furuolje og gullstøv

Selskap

Vi tek gjerne imot deg om du skal arrangere bryllup, bursdagsfeiring, konfirmasjon, dåp eller om vennegjengen ynskjer å samlast..
Vi tek gjerne imot deg om du skal arrangere bryllup, bursdagsfeiring, konfirmasjon, dåp eller om vennegjengen ynskjer å samlast.